ویزای توریستی لهستان

لهستان

توضیحات

مدارک مورد نیاز

سفارت جمهوری لهستان در تهران، بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک ۲ مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی جمهوری لهستان مدارک مورد نياز برای دریافت ویزای توریستی لهستان به این شرح است: تکمیل فرم‌های درخواست ویزا به طور کامل و امضاء آن (تمامی سئوالات بايد به طور کامل جواب داده شود؛ نام پدر و نام مادر و نام‌های فاميل آنان، نام و نام فاميل همسر، تاريخ و محل تولد) يک قطعه عکس جديد رنگی (اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی‌متر، تمام رخ و زمینه سفيد) پاسپورت معتبر که توسط دارنده امضا شده باشد. گذرنامه بايد حداقل سه ماه از تاريخ پايان رواديد شینگن اعتبار داشته باشد. بیشتر بخوانید: چگونه پاسپورت بگیریم؟ کپی گذرنامه (صفحه ۱ تا ۵ گذرنامه جديد - و از صفحه ۱ الی ۱۰ گذرنامه قديمی) کپی از ویزاهای قبلی که از سایر کشورها در طول سه سال گذشته چه در گذرنامه قدیم و چه در گذرنامه جدید دریافت شده، مخصوصا اگر روادید شینگن باشد. کپی کارت شناسایی (شناسنامه) (کلیه صفحات آن) مدارک برای اثبات روابط متقاضیان روادید شناسنامه (کارت شناسایی خانوادگی) گواهی تولد گواهی ازدواج کارت تحصیلی ● بلیط برگشت کپی رزرو بلیط با شماره ثبت رزرو مسافر (یا شماره رزرواسیون) برای مسیر ایران - لهستان - ایران زمانی که صدور ویزا قطعی می‌شود، اصل بلیط باید ارائه شود. بلیط مسافرتی نباید برای بیشتر از مدت ۹۰ روز اقامت در محدوده کشورهای شینگن باشد. ● در صورتی که شما شخصا فعالیت بازرگانی خودتان را دارید: هر گونه روزنامه رسمی با درج آگهی ثبت شرکت و یک کپی از آخرین تغییرات در شرکت. کارت بازرگانی که توسط وزارت بازرگانی صادر شده باشد به همراه یک کپی از اجازه یا موافقنامه تاسیس شرکت که توسط وزارت صنایع و صنایع سنگین صادر شده باشد. نام، آدرس و شماره تلفن تماس، همین طور تاییدیه مبنی بر پرداخت هزینه‌های اقامت شما. اثبات توانایی و اعتبار مالی شرکت شما. ● در صورتی که شما کارمند شرکت هستید: معرفی‌نامه از شرکت شامل آدرس، شماره تلفن، نام و مشخصات شرکت به همراه شغل و مقام دعوت شده در شرکت مذکور، علت مسافرت و نوع همکاری، مدت اقامت و آيا در طول اقامت در خارج، شرکت شما متقبل هزينه‌های مربوطه خواهد بود يا خير، برگه حقوق رسمی (آخرین و اولین ماه پرداخت حقوق) مهر شده توسط سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه). در صورتی که محصل یا دانشجو هستید: تایید یه از مدرسه یا دانشگاه (کارت دانشجویی و کپی آن). در صورت ارائه دعوتنامه، دعوتنامه باید امضا شده باشد و تمام مشخصات دعوت شونده باید با جزئیات در آن قید شود. همچنین علت مسافرت، مدت اقامت و اینکه آیا کمپانی دعوت کننده متقبل هزینه‌های اقامت دعوت شونده هست یا خیر؟ دعوتنامه باید به این سفارتخانه فاکس شود و متقاضی ویزا باید اصل آن را در دست داشته باشد. در صورتی که شما نماينده شرکت دعوت کننده هستيد: اصل قرارداد کار شما که نشان دهنده نمايندگی شما از شرکت مذکور است به همراه يک کپی آن لازم است. مدارک نشان دهنده همکاری‌های قبلی شما با کمپانی دعوت کننده مثل: صورت‌حساب معاملات، اثبات پرداخت‌ها يا هر گونه قرار داد امضا شده میان دو طرف. رزرو محل در هتل و تاییدیه آن. هزینه تقاضای روادید ۶۰ یورو برای هر روادید است. هزینه‌های درخواست روادید قابل برگشت نیست. صورت‌حساب بانکی (تاریخ صورت‌حساب‌ها نباید از سه ماه کمتر باشد) بيمه پزشکی مسافرت (حداقل پوشش بيمه مذکور مبلغ ۳۰,۰۰۰ يورو يا ۵۰,۰۰۰ دلار آمريکايی باشد. پوشش بيمه برای بازگشت به وطن در موارد نياز پزشکی، پوشش بيمه جهت کمک‌های پزشکی اورژانس در بيمارستان‌ها) و کپی آن. این بیمه نامه باید برای کلیه کشورهای عضو شنگن معتبر باشد.

هزینه خدمات

عنوان زمان تحویل تعداد بار مجاز به استفاده انقضاء هزینه خدمات واحد پولی اقدام
ویزای توریستی لهستان یک تا دو ماه یکبار 60روز 100 EURO سفارش